Отзиви

Отзиви от доволни клиенти

Анна Митева, Пловдив

Ползвам услугите на БОДУ СОД от няколко години. Бях в сложна ситуация, когато се обърнах към тях, те проявиха разбиране и инсталираха защитата на апартамента още на следващия ден, защото наистина беше спешно.

Винаги са реагирали светкавично.

Изключително доволна съм.

Иван Станков, Винарна, Дупница

Ползвам услугите на БОДУ СОД от скоро, но впечатленията ни са много положителни. Служителите Ви са много любезни и отзивчиви, техниката за известяване работи много добре и няма фалшиви сигнали за аларма. Също така ползвам и приложение на телефона, което позволява пускане и спиране на охранителната система от всяка точка. С две думи: „Доволен съм!”.

Емил Панчев, Пловдив

Клиент съм на фирмата от септември 2018-та година.

Още от самото начало получих адекватен отговор на запитването си и индивидуално отношение. Предложиха ми се няколко вида охранителни системи и избрахме най-оптималната според спецификите на жилището. Удобството на мобилно приложение и дистанционно управление за активиране и дезактивиране на охраната са от изключително предимство. Таксата е изгодна, а поддръжката отлична. За щастие досега не ми се е налагало да реагират на истински сигнал, но поради различни обстоятелства се е активирала алармата и реакцията им е светкавична. Общувал съм и с екипа в Пловдив, и с екипа от телефонната централа, и винаги са били изключително отзивчиви. Препоръчвам услугите на фирма БОДУ СОД като надежден партньор в охраната на Вашето имущество!

Мариана Костова, Бургас

Ползвам услугите на БОДУ СОД вече 4 години. Много съм доволна от коректността и бързината на охранителната им система в гр.Бургас.

Преди година алармата ми се включи поради изхабена батерия. И въпреки че бях наблизо,  след като ми се обадиха по телефона, за 4-5 минути охраната вече беше там и ме чакаха. Обслужването им е на най-високо ниво.

МОЛ „Бургас Плаза” – от ръководството

БОДУ ООД предоставя услуги по охрана от 2009 г. до момента в Търговски център Бургас Плаза, находящ се в гр. Бургас, бул. „Транспортна” 31.

Услугите се извършват чрез 24-часови охранителни постове на място, видеонаблюдение и обходи. „Бургас Плаза” може да препоръча БОДУ ООД като една от доказалите се на пазара фирми, извършващи охранителна дейност и услуги по охрана на обществения ред.

"АВТОКОНСУЛТ ДРУМЕВИ" ЕООД
Валентин Друмев и Емил Друмев, Велико Търново

Фирмата ползва Вашите услуги от дълги години и винаги сме получавали нужното обслужване. Няколко пъти се е включвала системата за сигурност и винаги сме получавали мигновен отговор от Ваша страна. Дори при грешно набиране на код или при задействане на системата от наша страна, сме получавали както обаждане от Вас за проверка, така и посещение до минути от Ваши колеги за проверка на място.

 

Стефан Балев, Салон за красота, Бургас

Много съм доволен от вашия услуги в салони ни за красота на ул.” Цар Самуил” град Бургас – За бързите интервенции и коректното отношение.

Бих препоръчал с две ръце фирма „БОДУ СОД” 

Веселин Балев, Бургас

Много съм доволен от Вашите услуги  и бърза реакция. Охранявате апартамента ми в квартал Изгрев вече няколко години.

Бих Ви препоръчал на свои приятели и познати. 🙂

сем. Сергеви, Велико Търново

Вече 10 години сме техни клиенти и знаем, че когато отсъстваме имаме сигурна защита на дома ни!

Любезни диспечери, бързи и изключително адекватни в реакциите, когато се налага. Доказателство за това е случай от миналото лято, когато помолихме дъщеря ни да вземе от апартамента подаръка за рождения ден на нашата внучка. Поради неотложни ангажименти отсъствахме и преценихме, че този вариант е добър за детето. При влизането в жилището е възникнал проблем с въвеждането на кода и системата го отчита. Секунди след като установява грешката тя ни се обади, но в същото време диспечер от фирмата вече разговаряше контролно с нас по другия телефон, който сме оставили за връзка.

Любезен екип, адекватна и бърза професионална защита на дома, това е БОДУ СОД!

Благодарим Ви!

 

Намерете най-близкия офис до Вас

Свържете се с нас още сега по телефон