За БОДУ СОД

Фирмата е създадена през 1999 г. Започва с физическа охрана. СОД – означава специализирана охранителна дейност. По-късно разширява дейността си със сигнално охранителна техника СОТ, ескорт, инкасо до пълен обем услуги, разрешени за частна охранителна дейност.

Сертификати

БОДУ СОД е лицензирана от Министерство на вътрешните работи, Главна Дирекция „Охранителна полиция” за осъществяване на охранителна дейност на територията на Република България.

Фирма „БОДУ“ ООД е една от водещите лицензирани фирми за техническа и физическа охрана в България. Разполага с всички необходими персонални, специални и технически условия за провеждането на качествена охрана. Предлага разнообразие от възможности за модерни охранителни решения и професионално обслужване. Притежава национални лицензи номера 36, 1379, 1534 и 1551 за целия спектър от услуги, предлагани от частни охранителни фирми, на основание чл. 4 от Закона за частната охранителна дейност.“БОДУ СОД“ е сертифицирана по ISO 9008 от GCSSISTEMCERTIFICATION.

Фирмата членува в Националната асоциация на фирми за търговска сигурност и охрана (НАФТСО) и Конфидерация на работодателите и индустриалците в България (КРИБ).

Сертифицирана по:

Охранителни услуги

Фирмата извършва следните охранителни услуги:

Екип

Но какво е БОДУ СОД без екип? Историята на фирмата са нейните хора във всекидневната работа. Сътрудници, отдадени на каузата: сигурността на клиента!

Намерете най-близкия офис до Вас

Свържете се с нас още сега по телефон