Видеонаблюдение за дома

Наблюдавате Вашия бизнес, дори когато не сте там

Използването на видеонаблюдение при разкриването на престъпления и повишаването на безопасността и сигурността на Вашия бизнес и имущество, все повече се признава като една много ефективна и рентабилна система за контрол от Боду СОД.

Фирма БОДУ СОД е специализирана в предоставянето на оборудване и изграждането на модерни системи за видеонаблюдение, които подхождат на търговски обекти от всички видове и размери. Основната задача на видеонаблюдението в търговските обекти е да се осигури запазването на имуществото на охранявания търговски обект. Едно от предимствата е възможността на собственика и /или/ оператора да следят за недобросъвестен персонал и мониторинг на кражби в обекта.

В търговски обекти с видеонаблюдение изградено от фирма БОДУ СОД се оптимизира и успешно се действа при:

  • Кражби и злоупотреби от страна на посетителите. Възможността на собственика и/или отговорника наблюдаващ камерите да осъществява постоянно визуално съпровождане на подозрителните лица в обекта и предприемане на действия при нужда.
  • Контрол на персонала в магазина. При липса на система за контрол на достъпа чрез магнитни карти, видеонаблюдението помага при контролиране на трудовата дисциплина(времето на пристигане и на тръгване на служителите). Също така, поставени в складовите и служебните помещения, видеокамерите помагат при анализиране на бизнес загуби или кражби.
  • Осигуряване на общата безопасност. Собственика и/или отговорника посредством видеонаблюдението контролира практически целия обект, координира сътрудниците по охраната до мястото на инцидента или аварията. Прегледът на архивните записи помага при разследване на нещастните случаи с персонала, дали са спазени правилата за безопасност на труда и вътрешните разпоредби.
  • Търговските обекти са места, където често се извършват правонарушения и престъпления освен спрямо самия обект, но и спрямо посетителите, наличието на мрежа за видеонаблюдение, с възможност за архивиране на данните, помага при разследването и в редица случаи осуетява кражбите и другите действия на крадците и джебчиите.
  • Системи позволяващи интеграция на ПОС терминала на търговския обект с неговата система за видеонаблюдение. Предимство на интеграцията с такива система се явява възможността за проследяване на фактическото състояние на операциите в реално време или на запис. Информацията за всяко действие на ПОС терминала се отбелязва моментално като допълнителен видео запис, който визуализира изпълнявана операция. Това помага да се контролират действията на касиерите, особено когато има критични операции като корекция или анулиране на продажби, както и при самото маркиране на продуктите.
  • Всяка една от тези операции се предава и записва заедно с видеонаблюдението, което позволява детайлно да се контролира всички действия на касиера.

Наблюдавате от Дома

Използвате телефона или компютъра си, за да наблюдавате и контролирате какво се случва с Вашия бизнес от дома си. Така сте спокойни и можете да се насладите на своето семейство.

Наблюдавате Докато сте на Почивка

С видеонаблюденито от БОДУ СОД, Вие сте винаги информирани в реално време или на запис за Вашия Обект – използвайки смартфон или таблет докато сте на почивка или командировка.

Преглеждате Запис

Вие сте спокойни знаейки, че Вашата система записва всяко събитие което я активира (движение или по зададено време) за последните 30 дни и можете да го прегледате.

Запис на Контролна Лента ПОС

Информацията за всяко действие на ПОС терминала се отбелязва моментално като допълнителен видео запис, който визуализира изпълнявана операция на касиера/контрол на парите/.

Осигурете си защита в няколко лесни стъпки

videocam

Инсталация на видео-камера

Видео-камерите се разполагат на ключови места и улавят важна информация – както вътре, така и навън.

sensors

Изпращане на видео сигнал

Видео-камерата изпраща уловената информацията в реално време и/или на запис за гледане през интернет.

devices

Възможности и достъп

Може да наблюдавате камерите през интернет от всякъде и през всякакви устройства: телефон,лаптоп,таблет

С какви устройства работим

Видеокамера

Богат избор на видеокамери, HD камери 1080p, IP камери, аналогови и др. За външен или вътрешен монтаж.

 

Видео рекордер DVR

Видео рекордери DVR или NVR от 2 до 16 камери, HD 1080p на картината

Мобилен Мониторинг

  • Мобилен Мониторинг
  • Лесен достъп до Вашите Камери
  • Виждате на живо или на запис от мобилното си устройство
  • Бързо намиране на записани събития 

Мониторинг Център

Боду СОД предлага и Мониторинг на Обекти, Отдалечен архив на записите на камерите в обекта 

Защо БОДУ СОД за Безжични СОТ системи

Вече 24+ години надеждна охрана за дома и бизнеса

radar

Пълно покритие на вашия дом и обект

security

Екип от професионални охранители и техници

location_on

Множество локации за връзка в цялата страна

detector_alarm

Последно поколение техника за Вашия обект

Над 30 000 охранявани обекта в цялата страна

Намерете най-близкия офис до Вас

Свържете се с нас още сега по телефон