Смарт СОТ Мобилно приложение

Подарете си спокойствие, бъдете информирани

Мобилните приложения са последната новост в областта на охранителните технологии. Вече е възможно да следите и контролирате алармена СОТ система само с помощта на Вашия мобилен телефон, таблет или компютър. С едно докосване можете да активирате или деактивирате вашата СОТ система от Боду СОД и да получите необходимата информация за нейното състояние или отминали събития.

Можете да се възползвате от удобството на мобилното приложение с повечето стари СОТ системи, без да е необходимо да подменяте наличното оборудване.

Смарт СОТ система

В случай на важно събитие, мобилното приложение ще Ви информира незабавно като Ви изпрати известие на Вашия мобилен телефон, таблет или компютър.

Мониторинг на събития

С мобилното приложение не само следите текущото състояние на алармената система, но и получавате достъп до всички отминали събития. Можете да видите кой и кога е деактивирал или активирал системата, както и в коя зона е възникнал проблем.

Контролирайте СОТ система от разстояние

Можете да активирате и деактивирате алармената система независимо къде се намирате, като това става по сигурен начин, чрез вашата лична парола.

Визуална проверка

С допълнителна Видео система (вижте Безжични СОТ системи с Видео) към СОТ системата, можете да получавате снимки или видео от алармените събития в обекта, или да наблюдавате по всяко време.

Устройства

phone_iphone

Контрол през Телефон

БЕЗПЛАТНО приложение за Android от GooglePlay или за iPhone от AppStore

tablet

Контрол през Таблет

БЕЗПЛАТНО приложение за Android от GooglePlay, за iPhone от AppStore или през Интернет браузер

laptop_mac

Контрол през Лаптоп

БЕЗПЛАТНО през Вашия Компютър или Лаптоп контролирате и наблюдавате СОТ Системата от всякъде

Намерете най-близкия офис до Вас

Свържете се с нас още сега по телефон