Охрана за дома и малък бизнес

Охраната на дома и малкия бизнес осигурява денонощни сигурност и безопасност, за да извършвате спокойно ежедневните си задачи или да се посветите на любимите си хобита.

Независимо дали управлявате бизнес или сте собственик на жилище, е препоръчително да инвестирате в охраняване на имота или търговския ви обект. Така значително ще намалите риска  от влизане взлом и/или кражба.

Сред предимствата на охрана за дома или малкия бизнес е фактът, че тя включва камери за наблюдение, сензори за движение, алармена система и такава за контрол на достъпа, чрез които се предпазва охраняемият имот. Освен това съвременните технологии позволяват използването на мобилни приложения, позволяващи на собствениците да следят случващото се в реално време.

Предприятията също могат да извлекат много ползи. Охраната на малкия бизнес допринася за защитата на чувствителни данни и физически активи, които могат да се съхраняват там. Тя предпазва не само от кражби, но и предотвратява извършването на неоторизиран достъп до тях.

Доверяването на лицензирана фирма, извършваща сигнално-охранителна дейност (СОД), и инсталирането на СОТ системи у дома или на работното място е надежден и ефективен начин да предпазите себе си, близките, персонала и клиентите си.

Охрана на дома и малкия бизнес от БОДУ СОД

Фирма БОДУ СОД е специализирана в предоставяне на услугата за охрана на малкия бизнес и дома.

Предлагаме безжични и жични СОТ системи, както и постоянно видеонаблюдение. Компанията ни използва най-модерните технологии за охраняване на имоти. Клиентите ни могат да се възползват от опцията за мониторинг и контрол над алармената СОТ система чрез мобилно приложение без значение от местоположението на потребителя.

Охраната на малкия бизнес чрез видеонаблюдение, осигурена от БОДУ СОД, гарантира безопасност, контрол на персонала в обекта и намаляване на случаите на злоупотреби и кражби. Сред иновативните предложения на БОДУ СОД са системите, позволяващи интеграцията на система за видеонаблюдение с ПОС терминала. Така може да проследите състоянието на операциите на запис или в реално време. Освен това по този начин се записват всички транзакции от ПОС терминала и се контролират действията на касиерите.

Доверете се на БОДУ СОД

С над 20-годишен опит и +30 000 охранявани обекта в цялата страна,  БОДУ СОД е правилният избор за осигуряване на денонощна охрана за дома, бизнеса Ви и/или мероприятието, което организирате.

Фирмата разполага с модерна техника и приложение за смартфон, с което да проследявате непрестанно какво се случва с обектите ви. БОДУ СОД разполага с добре обучени екипи от професионалисти и с мрежа от локации за връзка, разпръснати из цялата страна, благодарение на които Вашата сигурност и тази на имота ви е гарантирана.

Разгледайте услугите и промоционалните ни предложения, за да изберете най-подходящите за Вашите нужди. Свържете се с нас сега, за да си осигурите спокойно и безопасно ежедневие.

Намерете най-близкия офис до Вас

Свържете се с нас още сега по телефон