Охрана на обществени мероприятия

Сигурността преди всичко

Осигуряваме охрана и сигурност на различни по мащаб масови и специализирани мероприятия.

БОДУ СОД осигурява охрана и сигурност на различни по мащаб масови и специализирани мероприятия – спортни, концертни, изложбени, фестивали и митинги, като служителите ни по охрана са добре подготвени за противодействие на масови правонарушения и престъпления.

При провеждане на масови мероприятия в столицата и в цялата страна осъществяваме профилактика с оглед недопускане на хулигански и екстремистки прояви преди, по време и след провеждане на масово-спортни, политически и културно-развлекателни мероприятия.

БОДУ СОД осигурява допълнителен брой сътрудници по охрана и автопатрули, за да обезпечи спокойствие и сигурност на гражданите,  присъстващи на мероприятието.

Приоритетните ни задачи са осъществяване на необходимата координация и взаимодействие с гражданите /както и с други овластени за това/ с оглед ефективна превенция и навременно реагиране срещу престъпни посегателства и нарушения на реда. За опазване на реда е създадена организация, в която са включени необходимия брой за случая сътрудници по охрана и целият ръководен състав по райони с цел недопускане на нарушения.

По-сериозни действия се предвиждат на места, където се очаква повишено струпване на хора. При събития от такъв мащаб призоваваме гражданите, зачитайки техните права и тяхното достойнство, да се придържат към установения ред, за сигурно и безпроблемно протичане на мероприятието.

На професионализма на екипа се довериха емблематични известни зали като „Арена Армеец”, големи културни мероприятия, провеждани на открито.

Дори по време на пандемията от COVID-19 осигурихме перфектна сигурност и охрана, спазвайки всички противоепидемични мерки. Като например: Концертът на световните асове в операта Соня Йончева и Пласидо Доминга пред катедралата „Александър Невски” и редица други.

По-интересните събития, на които сме организирали охрана и безпроблемно протичане, може да следите в НОВИНИ.

Защо БОДУ СОД за Охрана на обществени мероприятия

Вече 24+ години надеждна охрана за дома и бизнеса

radar

Пълно покритие на вашия дом и обект

security

Екип от професионални охранители и техници

location_on

Множество локации за връзка в цялата страна

detector_alarm

Последно поколение техника за Вашия обект

Над 30 000 охранявани обекта в цялата страна

Намерете най-близкия офис до Вас

Свържете се с нас още сега по телефон