Инкасо

БОДУ СОД е утвърдена фирма и предпочитан партньор в областта на физическата и техническа охрана, както в инкасовата дейност и обработката на пари.

Компанията се наложи като безспорен лидер на пазара на охранителните услуги, притежаващ дългогодишен опит в организацията и реда на провеждането на дейности по охрана, на юридически и физически лица, техните материални и нематериални активи, интелектуална собственост и друго имущество.

Нашето продуктово портфолио включва всички видове охранителни услуги, регламентирани в Закона за Частната охранителна дейност, което позволява на компанията, да предоставя на своите клиенти комплексни решения, които отговарят на техните нужди.

В БОДУ СОД вярваме, че професионализмът, уважението и високото качество на нашите услуги е ключ към доверието и лоялността в отношенията с нашите клиенти.
security
Ние предоставяме Качество, Сигурност и Спокойствие – така печелим Вашето доверие и градим дългосрочно партньорство!

Услугата инкасо включва

  • превоз
  • охрана
  • съхранение и обработка на ценни пратки

Предлаганите от БОДУ СОД  услуги дават възможност на клиентите от една страна да оптимизират паричните си потоци, а от друга да минимизират времето за тяхната обработка и съхранение.

Покритието на рисковете по застрахователната програма чрез ЗПАД “Алианц България”, с която БОДУ СОД е в договорни отношения предоставя допълнителна сигурност.

Портфолиото на фирмата ни в тази област включва

inventory_2

Ескорт на ценни пратки и товари

Осъществяването на този вид охрана се осъщестява на територията на цялата страна от сътрудници по охрана с познания и опит в спецификата на дейността и опазване сигурността при екстремни условия. Дейността се координира от дежурен център като наблюдението е в реално време, посредством дублирани средства и канали за комуникация и наблюдение.

local_shipping

Превоз на пари и ценни пратки

Услугата се осъществява със специализирани бронирани автомобили под ръководството на ОПЕРАТИВЕН ДЕЖУРЕН ЦЕНТЪР на територията на цялата страна.

payments

Обработка на парични средства

Осъществява се в следните направления: преброяване на парични средства и внасяне в обслужващата банка на Клиента, изготвяне на дневни и месечни отчети за парични потоци, обединяване и /или разделяне на касовите наличности според от нуждите на клиентите, оформяне по заложени от възложителя критерии (качество, номинал и др.), захранване на обекти на възложителя с монети, обработка и замяна на монети за банкноти и обратно.

local_atm

Обслужване на АТМ устройства

Предлагаме на своите клиенти пълно обслужване, включително денонощно наблюдение (мониторинг) на състоянието им, отстраняване на повреди и профилактика, зареждане с парични средства, консумативи и извършване на ревизии на АТМ. За дейността разполагаме с упълномощени да извършват този вид услуга служители, същите са преминали успешно курсове на обучение и притежават нужните сертификати за обслужване на АТМ-и.

БОДУ СОД прилага най- добрите практики в ИНКАСО услугите

През последните няколко години, „БОДУ СОД” успешно насочи своите усилия в развитието на инкасовите услуги, като прилага най-добрите практики, за да предоставя качествено обслужване на своите партньори и клиенти.

Инкасо услуги

local_shipping

Превоз и охрана на пари и ценни пратки

Превозите на ценните пратки се извършват,само със специализирани бронирани автомобили и въоръжени инкасови екипи, съгласно ЗЧОД. Автомобилите отговарят на международните стандарти за ниво на бронировка, както и системи за сигурност.

Подборът на персонала в инкасовите екипи, обучението и начина на работа е регламентиран от строги вътрешни политики и правила. А ежедневната организация и управление на инкасовите екипи се извършва от диспечерски център, който следи за коректното изпълнение на графиците и приетите заявки.

inventory_2

Съхранение в трезор на пари и ценни пратки

Съхранение, преброяване и обработка на пари и ценни пратки се извършва в специално оборудвани за тази цел 4 касови центъра на „БОДУ СОД”. Центровете са изградени съгласно всички изискванията и законовите разпоредби и оборудвани с последно поколение технически системи за сигурност. Всички процеси  са регламентирани от вътрешни правила и процедури, като контролът за тяхното спазване е постоянен.

payments

Обработка на пари и други непарични ценни пратки

  • Обработка на пари – Преброяване и сортиране и консолидиране на пари съгласно Наредба №18 на БНБ
  • Обработка на монети, ролиране и пакетиране; Зареждане с монети.
  • Обработка на други непарични ценни пратки – преброяване, сортиране на ваучери и други ценни книги.

За новостите в инкасо услугите – следете нашите постове в социалните мрежи!

Сигурна защита за вашите пари от БОДУ СОД!

Защо БОДУ СОД за Инкасо

Вече 24+ години надеждна охрана за дома и бизнеса

radar

Пълно покритие на вашия дом и обект

security

Екип от професионални охранители и техници

location_on

Множество локации за връзка в цялата страна

detector_alarm

Последно поколение техника за Вашия обект

Над 30 000 охранявани обекта в цялата страна

Намерете най-близкия офис до Вас

Свържете се с нас още сега по телефон