Корпоративни решения за охрана

20 годишна История, Индивидуални корпоративни решения – Удовлетворени клиенти

БОДУ ООД осигурява централизирано наблюдение и охрана на обекти на територията на цялата страна. В състояние сме да предложим услуга и да изпълним проект практически навсякъде.

Фирмата управлява и контролира охранителната си дейност чрез изградени регионални центрове, които може да видите в раздел НАМЕРИ НИ.

Екипът ни се стреми да предложи нови, съвременни и по-високи стандарти при проектирането, изграждането и експлоатирането на интегрирани системи за индивидуална, фирмена и индустриална сигурност с богата гама от гъвкави решения за частни и бизнес клиенти.

Предлагаме пълен пакет услуги

Кой ни се довери

Някои от нашите корпоративни клиенти, които довериха своята сигурност, са водещи международни и български компании и организации:

 • Виваком – над 200 обекта в цялата страна; ИА Лекарства, Министерство на отбраната, Зала „Арена Армеец”;
 • Редица индустриални предприятия: Национална Електрическа Компания ЕАД; ОМВ Петролна база, Държавна Агенция „Държавен резерв и военно временни запаси”, УМБАЛ „Александровска“, Електроенергиен Системен Оператор ЕАД, Европейски търговски център, Български спортен тотализатор /цялата страна/;
 • Хипермаркети Кауфланд, БИЛЛА, ЛИДЪЛ, Фантастико;
 • Столична община Дирекция Общински приходи – Столична Община;
 • Банки: Токуда банк, Алианц банк, ОББ АД, Сосиете Женерал банк, Райфайзенбанк, ДЗИ, БУЛСТРАД, Дженерали застраховане.

Реализираните ни проекти може да видите в списъка с корпоративни клиенти.

Ние предлагаме иновативни решения и интегрирани системи с висок клас сигурност. Защото „БОДУ СОД” има дългогодишна история и опит в изграждането на интелигентни решения от този клас.

Съвременна работна структура

Организирали сме съвременна работна структура, която се състои от:

 • Собствени радиочестоти, които позволяват дейности като проектиране, изграждане и поддръжка на системи за сигурност и охрана; всички лицензии може да видите тук!
 • Ползваме ИТЕГРИРАНИ СИСТЕМИ ЗА КОНТРОЛ С GPS, т.н. двупосочна комуникация: подсигурена чрез GPS – оператор и радио връзки;
 • Квалифицирани инженери и техници, които постоянно минават курсове на опресняване и обучение;
 • Подготвени, с познания техническиспециалисти обслужват системите за наблюдение и сигурност;
 • Разполагаме с денонощен национален оперативендежурен център;
 • Системата за контрол се осъществява със специализиран софтуер, представляващ графично нивата на сигналите с натрупваща се база данни за тях. Нивото на постъпващите сигнали се следи именно от оперативния дежурен център.
 • Работещи в паралел, независещи едно от друго, се използват дублиращи устройства за всяка честота, което гарантира сигурността и надеждността на централните съоръжения.
 • Разполагаме със специализирани автопатрули;
 • И накрая, не на последно място, притежаваме една от най-модерните и функционални сървърни мрежи, разработени специално за нашите високи изисквания за управлението на различните звена във фирмата.

Широк спектър от дейности за охрана

Фирмата извършва широк спектър от дейности за охрана с технически средства за сигурност като:

settings

Проектиране, доставка и монтаж на алармени системи за сигурност

detector_smoke

Пожароизвестителна и пожарогасителна техника

nest_cam_outdoor

Системи за охрана на открити пространства

videocam

Системи за видеонаблюдение

familiar_face_and_zone

Системи за контрол на достъпа и работно време

БОДУ СОД е един от доказалите се лидери в охранителния бизнес и като частна българска компания с успешно развитие и постоянен ръст, ние се стремим постоянно да градим и подобряваме качеството, сигурността и спокойствието за дома и бизнеса.