Национално изложение на производителите в Банско под охраната на БОДУ СОД

авг. 14, 2023Новини

Банско не е известен само като център на зимните спортове. През последните години този град се откроява с богата си програма от събития през летните месеци. Тук се провеждат разнообразни събития – джаз концерти, оперни изпълнения, рок фестивали, прожекции на филми под открито небе, както и интересни инициативи, обхващащи планински състезания и кулинарни фестивали. БОДУ СОД е с трайно присъствие от години в пиринския град.
Тези дни – от 03 до 13 август на физическата охрана от БОДУ СОД е поверено опазването на обществения ред по време на „Национално изложение на производителите”.
Богатият снимков материал илюстрира засилен интерес от страна на изложители и посетители. За сигурността на гостите и домакините се грижат нашите гардове.
Гостите и жителите на града ще имат възможността да се насладят и да се докоснат до традиционните български производители, марки и фирми в леката индустрия. Гостите на живописното градче ще се разходят сред щандовете по централната улица и парка.
За безпроблемното протичане на събитието се грижи екипът на регионалния офис на БОДУ СОД. От ранни утринни часове до късните часове на деня, нашите колеги внимателно следят за безопасността на изложителите и гостите, действайки професионално и дискретно.

Нашата физическа охрана може да видите тук : https://bodusod.bg/…/ohrana-na-obshtestveni-meropriyatiya/