БОДУ СОД прилага най-добрите практики в ИНКАСО услугите

фев. 7, 2022Новини

През последните няколко години БОДУ СОД успешно насочи своите усилия в развитието на инкасовите услуги, като прилага най-добрите практики, за да предоставя качествено обслужване на своите партньори и клиенти.
 

Нашите инкасо услуги:

 

✨ Превоз и охрана на пари и ценни пратки

 
Превозите на ценните пратки се извършват само със специализирани бронирани автомобили и въоръжени инкасови екипи, съгласно ЗЧОД. Автомобилите отговарят на международните стандарти за ниво на бронировка, както и системи за сигурност.
 
Подборът на персонала в инкасовите екипи, обучението и начина на работа е регламентиран от строги вътрешни политики и правила. А ежедневната организация и управление на инкасовите екипи се извършва от диспечерски център, който следи за коректното изпълнение на графиците и приетите заявки.
 

✨ Съхранение на пари и ценни пратки в трезор

 
Съхранение, преброяване и обработка на пари и ценни пратки се извършва в специално оборудвани за тази цел 4 касови центъра на БОДУ СОД. Центровете са изградени съгласно всички изисквания и законови разпоредби и са оборудвани с последно поколение технически системи за сигурност. Всички процеси са регламентирани от вътрешни правила и процедури, като контролът за тяхното спазване е постоянен.
 

✨ Обработка на пари – преброяване и сортиране и консолидиране на пари съгласно Наредба №18 на БНБ;

 
Обработка на монети, ролиране и пакетиране. Зареждане с монети.
 
Обработка на други непарични ценни пратки – преброяване, сортиране на ваучери и други ценни книги.
 
За новостите в инкасо услугите – следете нашите постове!
 
Сигурна защита за Вашите пари от БОДУ СОД! 🔐

Галерия