07001 55 55

Предимства на Традиционните СОТ Системи

През годините жичните СОТ системи са се наложили на пазара на охранителната дейност, като надежден, сигурен и икономичен вариант да осигурим защита на бизнеса си с алармена система.

Освен със своите ниски цени, жичните СОТ системи привличат и с възможността свободно да изберем компоненти от различни производители, които да бъдат комбинирани в изграждането на една цялостна СОТ система. Системата може да бъде “скроена” точно според вашите нужди и да расте заедно с Вас.

БОДУ СОД проектира и изгражда СОТ системи за офис сгради и промишлени предприятия, банки, търговски комплекси, хотели, болници, учреждения. На пазара на охранителната дейност съществува огромен асортимент от технически системи за сигурност. Нашата основна цел е да Ви запознаем с най-подходящите решения за Вашия бизнес и заедно да изберем СОТ система, изцяло съобразена с Вашите изисквания и нужди.

За първи път потребителя има възможност за Мониторинг и Контрол над Алармената Сот Система отдалечено през Мобилното Приложение Виж повече.... 

Новини: